tisdag 1 januari 2013

130101 - The Weekly Prophet


Det händer saker i Sverige. Bara det senaste året har det varit fem Harry Potter-events i Sverige, och redan nu finns det lika många planerade för 2013. Tanken med The Weekly Prophet är att det ska gå lätt att få en översikt över det som händer i Sverige, så att ingen missar någonting.

Under Planerade Event finns en lista på alla kända event som har med svenska Harry Potter-fandom att göra på ett eller annat sätt, och en kort beskrivning av dem. Under Eventarkivet finns en sammanfattad lista av det mesta som har hänt sedan sista Harry Potter-boken släpptes på engelska, sommaren 2007. Under Quidditch finns lite kort om mugglarquidditchens historia, och en lista över de svenska quidditchlag som varit aktiva under 2012. Wizard Rock-fliken innehåller liknande information fast om svenska Wizard Rock-band.

Har du frågor eller synpunkter? Vet du någonting jag borde skriva om? Eller håller du kanske rentav själv på att arrangera någonting som inte står med? Jag är nyfiken! Tveka inte att maila allting av intresse till weeklyprophetsweden@gmail.com !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar